zaterdag 11 maart 2017

I HEART MAKEUP GOLDEN BAR EYESHADOW PALETTE


Heb jij dit palette al gespot? Het is de Golden bar palette van I Heart Makeup. Al eerder bracht dit budget merk diverse palettes uit en dit keer komen ze met dit nieuwe palette. Een prachtige toevoeging voor in je stash want naast de prachtige oogschaduws en de verleidelijke chocolade geur ziet het palette er prachtig uit van de buitenkant. Kun jij dit chocolade palette weerstaan?  Klik en lees snel mee!
 De I Heart Makeup oogschaduw palettes kun je herkennen aan het uiterlijk van een chocoladereep.
Je hebt ze in melkchocolade, caramel, pure chocolade, witte chocolade en zelfs in het roze en dit keer een prachtige golden chocolade palette. Ook dit palette ziet er weer prachtig uit! Elk palette bevat 16 oogschaduws waaronder twee oogschaduws die als highlighters te gebruiken zijn.  Het palette bevat vrij neutrale kleuren, het zijn prachtige taupe, paarse, gouden, koperen, rode, roze  en brons kleuren oogschaduws. Wel zijn alle oogschaduws uit dit palette shimmery. Ook bevat het palette een spiegel en een dubbele sponsapplicator waar je de oogschaduws mee kunt aanbrengen.

Swatches:


1 - 2 - 3 - 4 - 5


6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11


12 - 13 - 14 - 15 - 16
En dit is dan de uiteindelijke look!
Ik ben opnieuw blij verast door I Heart Makeup. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, hebben een hele zachte en romige formule en brengen heel makkelijk aan. De oogschaduws zijn makkelijk te belenden en zijn goed op te bouwen. Ook zijn de kleuren heel goed te combineren met elkaar, een heel fijn palette om mee te werken. Kleur 15 bracht ik aan in de arcadeboog, kleur 8 op het bewegend ooglid, kleur 14 in de buitenste ooghoek en kleur 16 gebruikte ik als highlighter voor in de binnenste ooghoeken en kleur 5 bracht ik aan op de onderste wimperrand. 


Conclusie:
Ik vind het I  Heart Makeup Golden Bar Eyeschadow Palette een prachtig palette. Het palette bevat 16 prachtige kleuren en zijn goed gepigmenteerd. De kleuren zijn goed te combineren met elkaar waardoor je zowel een dagelijkse look als een partylook mee maken. De oogschaduws brengen makkelijk aan, zijn goed te blenden en zijn goed op te bouwen. Ook de vormgeving van dit palette is weer goed gelukt. Mocht je benieuwd zijn naar de andere palettes van dit budget merk? Klik dan hier!

Het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow palette is  soms ook verkrijgbaar bij de Trekpleister en het Kruidvat. Maar mocht je niet zolang kunnen wachten kun je hem altijd nog online bestellen bij diverse webshops. Wel is de prijs afhankelijk waar je het palette koopt, ik kocht dit palette voor €7,99 bij de Trekpleister maar ik heb hem ook bij webshops gezien voor €9,99 en zelfs voor €15,99. Omdat het momenteel een gevraagd palette waardoor hij bij veel webshops tijdelijk uitverkocht is.

Ik zag dat hij bij de webshop Beauty88 nog wel verkrijgbaar is voor €9,99
SHARE:

1 opmerking

  1. Ik heb een tijdje geleden 3 I heart paletten gekocht en ben er nog steeds heel tevreden over. Ik had nog geluk ook, 3 voor een tientje bij de Prijsmepper. Ik wil dit palette en de roze ook nog gaan halen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig