zondag 2 april 2017

LIPSTICKS & ADIDAS – OOTD


Hi beauty's! Vandaag deel ik mijn aller eerste OOTD op allaboutbertina.nl. Het zonnetje schijnt alweer een aantal dagen en wie wordt daar nu niet vrolijk van!? Ik tenminste wel! Mijn lipstick shirtje kon weer uit de kast gehaald worden en combineerde deze met mijn favoriete jasje en jeans. Benieuwd naar mijn complete outfit? Klik en lees snel veder! Enjoy!Hoe leuk is dit shirt?!?  Natuurlijk moet daar een bijpassende lipstick bij, om de outfit helemaal af te maken. Op mijn lippen draag ik Relentlessly red van MAC. Sinds gisteren heb ik deze super mooie Adidas sneaks in mijn schoenen collectie. Al een hele lang tijd was ik verliefd op deze mooie witte sneakers en heb ze cadeau gekregen van mijn zus voor mijn  verjaardag. Echt super lief, ben heel erg blij mee. Nu proberen om ze echt wit te houden hihi.Wat draag ik?
Shirt: Paris2day - Jeans: C&A - Sneaker: Adidas Neo - Leather Jacket: Primark 
Chockerketting: chokerkettingen.nl - Riem: Action 

Wat vinden jullie van mijn out-fit? Let me know!
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig