zondag 30 april 2017

MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!Times flies! Het is vandaag de laatste dag van  april en zit deze maand erop. April was een rustige maand betreft mijn blog maar offline was ik ontzettend druk met school, mijn verjaardag en nog een hoop andere dingen dat ik gewoon tijd te kort kwam. Toch waren er deze maand weer een aantal artikelen die uitblinken qua reacties en weergave. Tijd om de top 5 van deze maand betekend te maken. Pak een kopje thee en lees gezellig mee! 20 JAAR OUD | HAPPY BIRTHDAY TO ME TODAY!
Mocht je het gemist hebben, 21 april was ik jarig en ben alweer 20 jaar geworden. Nu wordt ik echt volwassen. Voelt heel apart om te zeggen dat je 20 bent, is natuurlijk weer wennen maar ook heel erg leuk! Via sociaal media heb ik heel veel lieve felicitaties van jullie mogen ontvangen waarvoor ik jullie nogmaals voor wil bedanken. In dit artikel beschreef ik hoe mijn (verjaar)dag eruit zou komen te zien en wat mijn verdere plannen voor deze dag. Mocht daar nog benieuwd naar zijn? Klik dan hier!
SPAM JE BLOG OF WEBSHOP
Omdat ik jarig was geweest, en wie jarig is trakteert toch?... Een winactie organiseren is natuurlijk super leuk maar niet iedereen kan natuurlijk winnen en eigenlijk verdiende  jullie allemaal iets dus gaf ik jullie de gelegenheid om lekker los te gaan en je blog of webshop te gaan spammen. Pssst, ben je dit helemaal vergeten om te doen? Klik dan snel hier, en spammen maar!


LIPSTICKS & ADIDAS – OOTD
Ook deelde ik deze maand mijn aller eerste OOTD. Best wel spannend om zo’n artikel online te zetten maar blijkbaar vonden jullie het een heel erg leuk artikel om te bekijken. Ik haalde mijn lipstick shirtje weer uit de kast en combineerde deze met mijn favoriete jasje en nieuwe jeans. Benieuwd naar de volledige outfit en waar de items vandaan komen? Klik dan hier!


MIJN EIGEN NAAMKETTING
Afgelopen maand deed ik iets heel erg leuks namelijk mijn eigen zilveren naamketting van Names4ever.nl. Deze subtiele kettingen kun je helemaal gepersonaliseerd maken zoals jij hem wilt. Naamkettingen zijn altijd al een trend geweest en ook onder de celebraties zijn deze kettingen niet onopgemerkt gebleven. Meer weten over de ketting en de webshop of wil je gewoon foto’s kijken? Klik dan hier voor het volledige artikel!TASTEA TUTTI FRUTTI ICE TEA + KORTINGSCODE VOOR JOU!
Jullie weten ongetwijfeld (of anders nu) dat ik een ontzettende theeleut ben. Ik ben altijd op zoek naar lekkere smaken die ook nog gemakkelijk te verkrijgen zijn. Nu het weer wat warmer wordt, vind ik het altijd heerlijk om buiten te genieten van een verkoelend drankje en dan het liefst Ice Tea. Normaal koop ik Ice Tea in de supermarkt uit een pak maar Tastea komt nu met een Ice Tea die je zelf kunt maken en die ook nog eens 100% natuurlijk is. Ben jij ook dol op zachte thee smaken met een fruitige touch? Dan is dit artikel zeker iets voor jou! Ook geef ik nog een kortingscode weg van 10% korting op jouw thee bestelling, extra leuk dus! Alle informatie en de volledige review van de Tutti Frutti Ice Tea vind je hier!


Welk artikel vond jij het leukste om te lezen?
SHARE:

1 opmerking

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig