vrijdag 14 april 2017

OP JE PAASBEST MET CATRICE


Er gaat niets boven het lentegevoel: blaadjes aan de bomen, opkomende narcissen en lammetjes in de wei. Alles groeit en bloeit en de zon laat zich steeds meer zien. De lente is begonnen en we kijken uit naar Pasen. Heb je een heerlijke paasbrunch gepland of word je verwacht bij familie voor een gezellig diner? Catrice heeft een prachtige naturel look gecreëerd waarmee je op je paasbest zult verschijnen bij iedere gelegenheid. Benieuwd? Klik en kijk snel veder!


Rock je look * Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof waterproof - €3,99

Je ogen worden een absolute blikvanger met de Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof 010 Black waterproof. Deze mascara geeft je wimpers een diepzwarte kleur, veel volume en een prachtige krul. Dé must-have voor een frisse, open blik.

Contouring it is *The Modern Matt Collection Eyeshadow Palette - €4,99
Met de The Modern Matt Collection Eyeshadow Palette breng je de contouring trend naar je ogen. Negen perfect op elkaar afgestemde, hoog gepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws. Inclusief een matte contouring kleur en een highlight kleur, verzekert dit palet je van perfecte contouren voor je ogen. Ideaal voor een prachtige oogmake-up.
Een pareltje * Highlighting powder 020 Champagne campaign - €3,99
Highlights zijn onmisbaar voor een mooie look. De Highlighting powder 020 Champagne campaign is een highlight onder de highlighters. Deze fluweelzachte poeder met pareleffect zorgt voor stralende lichtreflecties en een subtiele glow op de huid.
Een touch of glamour *Aqua Ink-In-Gloss 040 Let’s Mauve To The Beach  * €3,59
Volumineuze lippen en een frisse touch van glamour: de Aqua Ink-In-Gloss 040 Let’s Mauve To The Beach maakt je lippen onweerstaanbaar. De extreem lichte, op water gebaseerde gloss kleurt de lippen met semi-permanente kleurpigmenten en heeft een verkoelend effect. 


Paa(r)sbest - Soft blossom nail lacquer 020 Sugar Plum Orchiday * € 2,99

Een beetje paars mag niet ontbreken bij je make-up look voor de Paasdagen. De Soft blossom nail lacquer 020 Sugar Plum Orchiday heeft een satijnmatte finish die doet denken aan fluweelzachte bloesems. Zodra de nagellak is opgedroogd ontstaat er een bijzondere bloemengeur. Dé musthave voor de lente en zomer.

Vrolijk Pasen iedereen!
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig