zondag 4 juni 2017

MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!


Het warme weer houdt aan en dat betekend heel erg veel genieten. Warme temperaturen, buiten eten, genieten van de zon op het terras of  in / aan het water. Love it! En met nog maar paar weken te gaan, komen we steeds dichterbij de vakantie. En dat kan ook niet anders want inmiddels is de maand juni begonnen en hebben we de maand mei alweer verlaten. Dat betekend dat we gezellig samen gaan terug blikken naar de meest gelezen artikelen van de maand mei. En ook op allaboutbertina.nl gaan de temperaturen stijgen want er kwamen heel wat zomerse artikelen online maar ook heel veel andere artikelen dus mocht je er één gemist hebben of benieuwd naar deze top 5? Klik en lees gezellig mee. Here we go!!HOE KOM JE VAN GEKLEURDE NAGELS AF?
Door het lekkere weer wil kies je er natuurlijk voor om je dag door te brengen op slippers of schandalen maar dan wil je wel het liefst zo snel mogelijk van je gekleurde nagels afkomen.Verkleurde nagels hebben verschillende oorzaken. Zo kunnen je nagels verkleuren door vlees te marineren, in aanraking te komen met bepaalde fruitsoorten en verschillende kleuren nagellak. Gelukkig kan je er vrij snel vanaf komen door één van de volgende trucs toe te passen. Benieuwd? Klik hier voor het volledige artikel!PERSBERICHT | ESSENCE BESTAAT 15 JAAR!
Essence viert haar verjaardag! Beautymerk Essence , viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met een Big Birthday Party in het Tempodrom in Berlijn met een supergave sterrencast! De Duitse social mediaster en  artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn zullen gaan knallen op het essence hoofdpodium samen met een aantal internationale mystery guests.  Voor de beste partyvibes 'ever' op 15 juli 2017! Benieuwd hoe jij hierbij aanwezig kunt zijn? Klik dan hier!

OUTFIT INSPIRATIE | 3X ZOMERSE OUTFITS
Deze blogpost beloofd zomers te worden want ik laat namelijk 3x inspiratie outfits zien voor de zomer. Met dit heerlijke weer wil je niet in een lange broek lopen met een shirt aan met lange mouwen maar juist een makkelijke, luchtige maar toch trendy outfit. Zelf draag ik heel graag een shortje met een hele top maar ook een rokje of jurkje kan heel erg leuk zijn. Kijk je mee naar de drie outfits die ik samengesteld heb? Klik hier voor het volledige artikel!


INSPIRATIE | 10 X LEUKE MIX & MATCH BIKINI’S VAN DE HUNKEMÖLLER
Yeah! De zomer is in aantocht! Er is één ding waar we geen genoeg van kunnen krijgen en dat is... shoppen! Onze kledingkasten puilen uit, en een nieuw seizoen betekend een nieuwe garderobe en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe bikini bij. Een perfecte bikini shoppen kost immer veel tijd want je wil er natuurlijk wel goed uitzien als je geniet van de zon en in het water. Om je een handje te helpen bij deze zoektocht laat ik vandaag 10 favoriete mix & match bikini combinaties zien die je bij de Hunkemöller kunt shoppen. Kijk je mee? Bekijk hier het artikel!


CATRICE LAAT MOEDERS STRALEN MET SPECIALE MOEDERDAG LOOK
Ook is het Moederdag geweest, een dag waarop alle moeders wat extra aandacht verdienen en in het zonnetje worden gezet. Of je nu zelf moeder bent of je (schoon)moeder wilt verrassen, Catrice laat alle mama’s stralen. Speciaal voor deze dag is er een prachtige Moederdag look samengesteld waarmee jij of je (schoon)moeder gegarandeerd sprankelend voor de dag komt! Geniet van deze feestdag samen met Catrice! Maar mocht je als nog benieuwd zijn naar deze look? Klik dan hier en lees snel veder!

Wat was jouw favoriete artikel van de afgelopen tijd?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig