zaterdag 3 juni 2017

PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO


Catrice komt nu wel met een hele leuke collectie waar ik stiekem toch wel heel erg benieuwd naar ben. Het concept bestaat al een tijdje maar was in Nederland nog niet zo makkelijk verkrijgbaar maar half juni / juli brengt dit budgetmerk daar verandering en ligt het gewoon in de schappen van de Kruidvat. Stiften om je nagels  mee te lakken. Je leest het goed, pennen waarmee je makkelijk je nagels kunt voorzien van een vrolijk kleurtje. Benieuwd naar de Catrice Nail Paint to Go collectie? Klik en lees snel mee!  
 
 
 
CATRICE NAIL PAINT TO GO NAIL POLISH PEN – € 3,99
Dankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd, zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur in de viltstiftpunt te laten stromen en aanbrengen. Om te verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen. Verkrijgbaar in de kleuren: Pink Pulse, Rapid Red Date, Rosewood En Route, Blue Boat Trip, Travel In Turqouise en Tomato Red Rush.

 
Ik ben heel erg benieuwd naar deze toffe collectie. Ik vind vooral de kleurtjes erg leuk, lekker zomers! Ben vooral erg benieuwd hoe de dekking is en hoe de pennen aanbrengen want werkt het nu echt beter als gewoon nail polish? Misschien is dit echt zo’n product van Catrice wat ons laat verrassen maar we moeten nog heel even afwachten voordat ik dit product voor jullie kan testen en reviewen  want de collectie is pas vanaf half juni / juli verkrijgbaar. 


Wat is jullie eerste indruk van deze collectie?
SHARE:

1 opmerking

  1. Dit lijkt me super handig ook. Ik ga ze zeker proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig