donderdag 15 juni 2017

PREVIEW | ESSENCE TREND EDITION “CUBANITA”


Het aftellen voor de zomervakantie kan beginnen! Essence neemt je dit jaar mee op reis naar Cuba met de nieuwe trend edition. De ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Van juli tot augustus staat alles in het teken van Caribische flair met zomerse kleuren en tropische verpakkingsdesigns. Pak snel pen en papier en vul je summerwishlist aan! Vandaag alvast de sneak preview van deze zomerse collectie! Kijk en lees je mee?


Essence trend edition Cubanita: jumbo highlighter * € 3,89
Fijne metallic glanspigmenten verzekeren je van een zomerse gloed – het schitterende palmboom dessin en de exotische kokosgeur creëren meteen een Cubaans strandgevoel!
Essence trend edition Cubanita: gel eyeliner pen * €1,99
Metallic turkoois en roze eyeliner pen met een hoge dekking, voor langhoudende waterproof make-up stijlen. 01 ¡buena vista, baby! & 02 ¡hola guapa!

Essence trend edition Cubanita: duo eye brow styler * €2,59
Het ene uiteinde is voor het kammen van de wenkbrauwen, het andere voor het aanbrengen van diverse wenkbrauwproducten – speciaal geschikt voor vloeibare en gelachtige texturen zoals de cushion eyebrow ink.
Essence trend edition Cubanita: cushion eyebrow ink * €2,89
Het innovatieve kussentje is doordrenkt met vloeibare wenkbrauw inkt en geeft precies de juiste hoeveelheid textuur af. Een laag is ideaal voor lichtere huidtypen, twee lagen zijn perfect voor brunettes. 01 carribean brows
Essence trend edition Cubanita: cosmetic bag * €2,99
Schattig make-up tasje van canvas, compleet met bananenprint en grappige tekst – perfect voor het opbergen van beautyproducten.

Essence trend edition Cubanita: baking & banana powder * €3,89
De losse poeder in een zachte, lichtgele tint is ideaal voor de ‘baking’ techniek of voor het gebruik als matte highlighter. 01 livin‘ la vida banana
Essence trend edition Cubanita: balmy tint, €2,39
Geeft de lippen een langhoudende roze tint – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen is de kleur lichter of intenser.


Essence trend edition Cubanita: wet look lip lacquer * €2,59
Vloeibare lipkleur in roze en paars, met krachtige dekking en een superglanzend effect. 01 kisses from havana & 02 ¡hola guapa!
Essence trend edition Cubanita: nail polish * €1,99
De “essence beauty friends” community heeft deze als winnaars gekozen: vier zomerse nagellakken met sterke dekking en een superglanzend effect.

Ik vind het een hele leuke collectie en er zitten zeker producten tussen waar ik erg benieuwd naar ben zoals de jumbo highlighter, baking & banana powder en de cushion eyebrow ink. En hoe leuk is het make-upbag met die banaan!? Laat zeker even in een reactie weten welke producten er voor jou uitspringen en jij hoopt te kunnen scoren.

Van juli tot augustus 2017 is de essence trend edition “Cubanita” te koop.
SHARE:

1 opmerking

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig