woensdag 26 juli 2017

HEMA MATT LIP CREAM
 Het assoriment van de Hema is uitgebreid met vloeibare lipsticks. 12 verschillende kleuren, matte maar ook glanzende lip creams. Ik was heel erg benieuwd naar deze twee kleuren. De Soft Matt Lipbalms zijn al een langer tijd favoriet van mij dus ik ben benieuwd hoe deze lip creams mij gaan bevallen. Benieuwd of deze het kopen waard zijn? Klik en lees snel veder!


Misschien heb je ze al zien liggen in het schap bij de Hema. Vanaf 6 maart waren deze nieuwe matte lip creams te koop maar ook heeft HEMA zes nieuwe tinten Lip Lacquer, een primer voor de lippen om je lipstick zo lang en comfortabel mogelijk te laten voelen en te laten zitten. De kleuren 02 pink en 04 wine spraken mij het meeste aan en besloot om alleen deze twee mee te nemen en te testen.

De verpakking van de lipgloss ziet er heel erg leuk uit, helemaal in Hema stijl. Doorzichtige tubes met matzwarte doppen. Hema bracht 6 verschillende kleuren uit, van hele nude tinten tot hele donkere tinten. Voor iedereen zit er wel een kleurtje bij. Hema belooft dat de Matt Lip Creams makkelijk aanbrengen, en in één keer dekken en longlasting zijn en uiteraard volledig mat. Ik ben in ieder geval erg benieuwd of dat inderdaad zo is.


Op de achterkant van de lipgloss vind je nog wat korte informatie over het product. Het belooft een hoog gepigmenteerde lipgloss te zijn met een matte finish. Op de dop vind je de naam /kleurnaam van het product. De namen heeft HEMA simpel gehouden maar dat maakt het voor zo’n product alleen maar leuk en je kunt ze makkelijk onthouden.

De applicator van de lipgloss ziet er een beetje vies uit maar dat komt door het soort van mousse textuur van het product. Het ziet er heel dik uit, ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken op de lippen. De applicator ziet er voor de rest er prima uit.

Swatches:
Pink – WinePinkEen oud roze kleur. Ik ben dol op zulke kleuren, dit is toch wel mijn favoriet van de twee.
Hij dekt heel mooi egaal en is gewoon prachtig! 


WineHet is een kleur die ik zelf niet zoveel vaak draag, maar het is inderdaad een prachtige wine rode kleur. Helaas dekt hij niet helemaal egaal en is hij eigenlijk iets te droog waardoor hij begint te korrelen. Zó jammer!


Conclusie:
Ik ben onder de indruk van de Hema Matt Lip Cream. Ze zijn super goed gepigmenteerd, brengen makkelijk aan en hebben een mooie matte finish. Ook voelen ze lekker aan op de lippen en  deken vrijwel egaal. Wel een min puntje is dat je hem heel secuur moet aanbrengen en dat baart even wat oefenen. Voor de rest ben ik onwijs te vrede over dit product. En niet te vergeten dat ze ook nog eens heel erg budget zijn. Ik hoop dat HEMA in de toekomst nog meer kleuren gaat uitbrengen.

HEMA Matt Lip Cream  kosten per stuk € 4,50  - HEMA
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Pink is ook mijn favoriet van deze twee. Roze staat mij ook veel beter dan rood.

   Verwijderen
 2. Wat tof dat Hema ook mee doet met de trend! Drogen ze ook op of blijven ze vochtig?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze drogen echt op maar echt goed ook. Dus als ik ze gebruik doe ik eerst een lipbalsem op want anders heb je echt een probleem met eraf halen want dat gaat nog niet zo makkelijk omdat ze echt super matt zijn.

   Verwijderen
 3. Wauw, ik vind ze allebei super staan! Maar zelf zou ik voor de roze gaan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er mooi uit! Fijn dat ze ook goed bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig