zondag 23 juli 2017

SPAM JE BLOG, INSTAGRAM , SNAPCHAT OF WEBSHOP


Vandaag mogen jullie weer eens lekker spammen! Het is al een tijdje geleden en ik ben benieuwd of ik weer nieuwe bloggers leer kennen! Dus heb je een blog, Instagram / Snapchat account of een webshop en zou je graag meer volgers / bezoekers willen of ben jij net als mij ook opzoek naar nieuwe toffe accounts en blogs om te volgen dan is dit je kans! Spammen maar!


Ik ben zowel actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest.

Je kunt mij volgen op:
Instagram: @allaboutbertina

Twitter: @allaboutbertina
♥ Bloglovin: @allaboutbertina
SHARE:

12 opmerkingen

 1. Wat leuk! Wel, mijn blog gaat gewoon over dagelijkse dingen - die een stuk dagelijkse zijn geworden nadat we terugkeerden van een jaar Amerika. Wel steeds met de knipoog of een vleugje dromerigheid ;)
  www.bostonbaby.org

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww super lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://LvanR.nl voornamelijk over beauty. Ik post make-op en nailart fototutorials, reviews en andere tips and tricks. Daarnaast komt er af en toe wat anders online, zoals fotografie, recepten en mijn moestuintje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Noujaa! Je zou denken dat m'n autocorrectie 't woordje 'make-up' nu wel kent. Maar hij 'verbetert' hem steeds.. :(

   Verwijderen
 3. Ja leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar 'nieuwe' leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in (op dit moment) Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Ik schrijf grotendeels over mama zijn in het buitenland. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Mijn blog heet www.alovelyadventure.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een Top idee, ik doe ook hier graag mee ;-)
  BIdget Diva gaat om slimmer omgaan met geld. NIET over vrekkentips, maar wel over (bij)verdienen, sparen/beleggen en meer uit je euro te halen dan je verwacht

  http://budgetdivamagazine.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zo van die 'spam je blog'- artikeltjes! Het is de ideale manier om blogs te ontdekken die anders misschien onopgemerkt zouden blijven :). Ikzelf ben een 22-jarige dromer,lezer, kattenliefhebster en allround creatieveling. Ik schrijf op mijn blog over letterlijk alles wat me bezighoudt! Een bepaald thema zal je daarom niet meteen vinden, maar wel een hele hoop posts die geschreven zijn uit puur enthousiasme!

  www.evicolson.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een persoonlijke lifestyle blog. Op cindelrella.nl Deel ik wat ik mee maak en wat ik allemaal doe. Sinds 2 maanden heb ik een betaalde hosting en er is nog steeds ruimte voor verbetering! Tips zijn erg welkom :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een blog dat gaat over design, bloggen, boeken, een #Girlboss leven leiden en er komt ook lifestyle erin voor. Ik volg je blog al een tijdje, dus ik zou het zeker leuk vinden dat je een kijkje neemt op mijn blog! >> https://june14thstudio.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi, ik heb vrij recent een brand gelanceerd en ik ben benieuwd of het in de smaak valt.
  Neem graag even een kijkje op https://fruityfire.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super toffe items! Vooral die meyloon is erg leuk met die losse mouwtjes is erg leuk.

   Verwijderen
 9. Wij zijn twee meiden die het vooral leuk vinden om te fotograferen en te bloggen. Zo bloggen wij over reizen die we gemaakt hebben, beauty, fashion en natuurlijk fotografie. We zijn pas net begonnen met onze blog, dus heb je tips dan horen wij die graag.

  Ook kun je ons vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin' & Tumblr onder de naam Curlsnrhythm.

  Website: http://curlsandrhythm.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super, ik ga een kijkje nemen op je YT kanaal!

  Mijn blog is www.beauty-treasures.be en ik blog regelmatig over beauty make up en verzorging.

  Youtube: www.youtube.com/makeupblog1
  Facebook: www.facebook.com/beautytreasures.be
  Instagram: www.instagram.com/beautytreasuressteffi
  Snapchat: BeautyTreasures

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig