woensdag 16 augustus 2017

CATRICE TRAVELIGHT STORY EYE SHADOW PALETTEDe Catrice Travelight Story collectie neemt je mee op reis over zee. Deze prachtige collectie is gevuld met make-up producten geïnspireerd op maritieme elementen met trends uit de jaren 50. In dit artikel laat ik je de eyecather uit de collectie zien namelijk het Catrice Travelight Story Eye Shadow palette die niet alleen mooi is om te zien maar ook heel handig is om mee op reis te nemen wanneer je de wereld gaat ontdekken. Kijk je mee?
Het is een echte cruise collectie denk bijvoorbeeld aan zeilbootjes, de marine stijl, goud en zilver, klassiek rood, ankers….  Ook op de verpakking zie je in een streepjes patroon een zeilboot en water. Ik vind het er heel erg leuk uit zien. Voor een budget merk als Catrice is het een hele luxueuze verpakking die ook heel stevig is.Het palette bevat twaalf oogschaduwkleuren en een spiegel. Het is overduidelijk een naturel oogschaduwpalette met veel zachte bruintinten. Het palette bevat zowel matte als shimmer oogschaduws. Er zitten zowel lichte als donkere kleuren in en is perfect om een complete look te maken met enkel dit palette.  

Swatches:


1-2-3-4
5-6-7-8
9- 10-11-12

1-2-3-4

5-6-7-8

9-10-11-12

De swacthes zorgen voor gemengde gevoelens over dit palette. Er zitten een aantal fantastische gepigmenteerde kleuren tussen vooral bij de shimmer oogschaduws. De matte kleuren zijn helaas een beetje tegen gevallen en had ik eigenlijk meer van verwacht. Ze voelen niet zacht aan en zijn heel erg brokkelig en de pigmentatie is ook niet echt denderend.

De shimmer oogschaduws zijn wel goed en precies zoals je het zou verwachten. De lichte kleuren vallen met swatchen niet op door mijn huidskleur maar bij het aanbrengen op de ogen pakken ze zeer goed uit.Ik heb de meest intense kleuren gebruikt uit dit palette. De oogschaduws zijn makkelijk te blenden maar daardoor verliezen ze hun kleur. Alles wordt daardoor vlak en heel erg eentonig. Ook krijg ik geen diepte in de look en zijn ze heel erg poederig. Wat ontzettend zonde van dit palette want de swatches zagen er zo goed uit maar helaas. Het had echt een prachtige palette voor die prijs kunnen zijn.


Conclusie:
Het oogschaduw palette ziet er prachtig uit en bevat maar liefst 12 oogschaduwkleuren.
Ook heeft het palette een grote spiegel wat natuurlijk handig is als je op reis gaat.
De swatches zagen er prachtig uit maar tijdens het aanbrengen en het uiteindelijke resultaat valt toch behoorlijk tegen. De oogschaduws zijn ontzettend poederig, belenden wel makkelijk maar daardoor verdwijnt de kleur van de oogschaduws waardoor het het geen diepte krijgt en het wordt vlak. Alles behalve wat je van zo'n palette wilt.  Er zijn genoeg vergelijkbare palettes te koop die van betere kwaliteit zijn als dit palette van Catrice. Het kon een heel mooi palette zijn maar hij is helaas het geld niet waard.

Catrice Travelight story eyeshadow palette kost € 6,99 en is te koop bij Kruidvat & Trekpleister. De collectie was vanaf juli verkrijgbaar maar wie weet scoor je nog dit palette in de uitverkoopbak.
SHARE:

3 opmerkingen

  1. Wat jammer dat het resultaat tegenvalt, ik vond het er zo veelbelovend uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondanks de matte kleuren een beetje tegenvallen, vind ik dit wel een mooi palette! Ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat jammer dat hij toch tegenvalt!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig