vrijdag 18 augustus 2017

MUA LUXE STROBE & GLOW HIGHLIGHT KIT


Shine, shine shine! Ik ben echt verslaafd aan highlighter. Highlighter is echt een hype en hoe meer glow / shine hoe beter het is. Laatst liep ik door het Kruidvat en kwam deze MUA Strobe & Glow Highlight Kit tegen. Natuurlijk moest ik hem even swatchen en al snel had hij mijn hartje gestolen.  Deze MUA Strobe & Glow Highlight Kit bevat twee highlighters namelijk een poeder en een crème highlighter die je laat stralen. Benieuwd naar de volledige review? Klik en lees snel mee!


MUA wil jou en je huid laten stralen. Het assortiment kent verschillende kits maar met dit duo zit je helemaal goed wanneer je houd van een mooie glow. Deze Strobe & Glow kit is in twee varianten  verkrijgbaar namelijk in:
·         Pearl Gold
·         Pink Luster

Het uiterlijk van de kit is hetzelfde alleen is  dit inhoud qua kleuren anders. Jammer dat ik hier nu pas achterom want je snap natuurlijk wel dat ik de andere variant ook zeker had mee genomen.Het doosje ziet er echt prachtig uit! Echt een eyecheer in je stash. Het doosje is gemaakt van stevig plastic en heeft een fluorescrende lila bovenkant. Als je het kitje open maakt kom je meteen een spiegeltje tegen en de poeder highlighter met een heel erg leuk blokjes patroon. Daaronder vind je de crème highlighter met een prachtige glans. Het doosje sluit stevig en is makkelijk te kopen door een handige drukknop. De kit heeft een inhoud van 17,5 gram. Dat is zeker niet verkeerd voor zo’n budgetprijsje.
Tadraaaa! Dit is hem dan, Pink Luster!
Een prachtige roze kleurige highlighter met een koele ondertoon. In het doosje kun je al goed zien hoeveel shimmers hij bevat en dat het zeker een knaller is betreft glans. Met een crème highlighter kun je een basis leggen voor de poeder highlighter. Zo haal je nog meer uit je kit en ben je een hele intense  / opvallende glow. Natuurlijk kun je er ook voorkiezen om de highlighters los van elkaar te gebruiken. Ook zou je de crème highlighter kunnen mengen met een foundation voor een stralende teint. Genoeg opties waarvoor je dit kitje zou kunnen gebruiken.

Swatches:


Highlighter poeder – Crème highlighter

Wauw!! Love it! Wij mij meteen opvalt is dat er qua kleur betreft nauwelijks verschil in zit.
De beide producten zijn onwijs goed gepigmenteerd en voelen heel zacht aan. Tijd om hem aan te brengen.


Hier heb ik de poeder highlighter aangebracht.


En de crème highlighter.


En hoe je net als mij van een hele mooie opvallende glow, dan kun je de crème en highlighter poeder met elkaar combineren. Ik bracht eerst de crème highlighter aan en daarover heen de poeder highlighter. 

What! Dit is echt ongelofelijk! Wat een prachtige parelmoerachtige glow. Dit noem je nog eens een knallende highlighter. Wat een onwijs gepigmenteerd kitje is dit. Vooral de poeder highlighter zorgt voor het ‘wauw-effect’ en is duidelijk aanwezig, de crème highlighter zorgt voor een wat natuurlijke effect maar is ook heel erg mooi. Wel moet je heel erg oppassen dat je niet te veel aanbrengt van de crème highlighter want je wil tenslotte geen dikke laag  maar een mooie glow.


Conclusie:
Ik vind hem waanzinnig mooi! Hij is heftig aanwezig maar zelf gebruik ik liever alleen de poeder highlighter. De beide highlighters zijn onwijs goed gepigmenteerd. Hou je van een hele opvallende glow dan is de highlighter poeder zeker iets voor jou en hou je meer van een natuurlijke look dan kun je het beste voor de crème highlighter kiezen. Ook zijn de beide highlighter prima samen te gebruiken. Beide brengen ze makkelijk aan en het is echt een eyecatcher in je stash. Ongelofelijk dat je twee van zulke geweldige highlighters voor zo’n laag prijsje krijgt. Ik ben in ieder geval fan en bij het volgende bezoekje ga ik zeker kijken naar de andere varianten.

MUA Strobe & Glow Highlight Kit kost €7,49 - Verkrijgbaar bij de geselecteerde Kruidvat-filialen.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig