zaterdag 30 september 2017

PREVIEW | ESSENCE ADVENTSKALENDER 2017


The most wonderful time of the year! Huh, wacht even... We leven toch nog maar in september? Ja dat klopt maar niets maakt het lange wachten op kerst spannender dan iedere dag een deurtje te openen van de advent kalender! Erachter schuilt een kleine verrassing die menig beautyhart sneller doet kloppen. Meer weten? Klik en lees snel veder!En dit is hem dan, de limited adventskalender van Essence!
Deze kalender is verkrijgbaar vanaf half oktober tot en met november 2017, en bevat
exclusieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de kalender, maar óók in een limited design uiteraard in origineel formaat. Met producten voor de ogen, lippen, gezicht en nagels! Het sfeervolle ontwerp van de uitvouwbare kalender past helemaal bij kerstdecoraties in huis. De grote en kleine verrassingen die verborgen zitten achter de 24 deurtjes zorgen ervoor dat het wachten op kerstavond minder lang duurt en bieden vooral heel veel plezier! Wees er snel bij en zie er straks stralend uit met de kerst door Essence! Deze limited adventskalender kost € 24,99.

Heb jij hem al op je wishlist gezet?
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Wat leuk dat je nu ook een adventkalender hebt van Essence! Misschien wel een leuk cadeautje aan mezelf om af te tellen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi!! Waar heb je deze kalender gekocht? Ik kan hem nergens vinden :(

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig