donderdag 5 oktober 2017

THINGS THAT MAKE ME HAPPY #3


Wat is de maand september voorbij gevolgen. Over een maand begin ik met de eerste examens, ik kan het nog niet helemaal bevatten. Maar elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word.  Tijd om alle happy things op een rijtje te zetten van de afgelopen tijd. Kijk en lees je mee naar dit lijstje vol positiviteit? 

Mijn zus is verloofd Gestart met de opleiding onderwijsassistent leerjaar 2, ik heb echt een hele leuke klas en stage waar ik heel erg blij mee ben Veel nieuwe producten om over te schrijven Veel steun en liefde van (blog) vriendinnen in deze moeilijke tijd Een nieuwe laptop ♥ Heerlijke etentjes Tijd om weer te werken aan mijn blog Ik heb het onwijs fijn in mijn nieuwe klas en stageplek, heb echt mijn plekje gevonden nieuwe vriendinnen gemaakt Lieve berichtjes van jullie wanneer ik het even moeilijk had Bezig met de inrichting voor mijn slaapkamer  Ik geniet onwijs veel van mijn kleine meisje Brooklyn die al zo groot wordt Veel nieuwe producten gekregen en gekocht om uit te proberen Nieuwe blog lay-out waar ik heel trots op ben Vampire Diaries helemaal afgekeken tot seizoen 7 dus hopelijk komt 8 snel online maar voorlopig vermaak ik mezelf goed met de serie The Originals Veel nieuwe kleding geshopt Nieuwe producten ontdekt zoals de bodymists van de Action die groot favoriet van mij zijn geworden   Genieten van alle mooie vooruitzichten betreft dagjes uit Genieten van de zonnetje Veel creatief bezig zoals met handlettering en tekenen  Lekker veel shoppen  Veel nieuwe nummers ontdekt op Spotify Grote kledingkast opruiming   Nieuwe ringoorbellen Ik kocht mijn eerste Kiko lipstick MAC pakket  gewonnen en een MUA pakket Dagje weg met gezin naar de Holterberg om jeugdherinneringen op te halen Heel veel lekkere ijsjes Leuke slaapkamer accessoires gekocht waaronder een lightbox Mijn verlate verjaardagscadeau gekregen van mijn vader namelijk een prachtige bruine lerenjas ♥  Sims 4 

Wat maakte jou de afgelopen maand blij?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig