woensdag 25 oktober 2017

URUBAN DECAY LANCEERT HET BESTE KERSTCADEAU OOIT!

Nog twee maanden te gaan en dan is het officieel Kerstmis! Mocht jij je verlangenlijstje nog niet helemaal vol hebben dan is het nu tijd om hem er snel erbij te pakken en  hem aan te vullen met het Naked 4some Vault verzamelbox. Deze unieke box bevat maar liefst 4 Naked oogschaduwpaletten, waar je beauty hart sneller van begint te kloppen!! Meer weten? Klik en lees snel veder!

Mocht je toevallig nog geen Naked palette hebben in je stash van Urban Decay, maar toch droom je ervan om ze allemaal in je stash te hebben? Dan is Naked 4some Vault het ideale kerstcadeau voor jou! Het Naked 4some Vault verzamelbox bevat het originele Naked Palette, Naked2, Naked3 en de nieuwe Naked Heat palette.

Verkrijgbaarheid:
Hopelijke is de kerstman dit jaar in een gulle bui want deze box is niet heel goedkoop. Het Naked 4some Vault verzamelbox kost ongeveer €156. Toch scoor je hiermee de vier palettes met een flinke korting want normaal kosten de palette samen wanneer je ze los koopt zo’n €212. Dat betekend dat je nu een heel palette gratis hebt door deze box! Het kost wat maar dan heb je ook wat prachtigs in huis.

Je kunt de Naked 4some Vault vanaf eind oktober, begin november shoppen via diverse webshops zoals Ultra en Sephora verkijgbaar. 


Zet jij het Naked 4soms Valut hoog aan je verlangenlijst?
SHARE:

1 opmerking

  1. Ik vind ze echt super mooi, maar ik vind het toch een beetje te veel geld voor make up.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig