dinsdag 14 november 2017

PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB

Glittter overal: een echte must-have tijdens de feestdagen zijn glinsterende producten. Behalve glitter brengt de Catrice  Limited Edition Dazzle Bomb trendy make-up technieken zoals strobing naar een hoger niveau. Vandaag alvast een sneak preview. Kijken jullie mee naar deze feestelijke collectie? 
CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: LOOSE DAZZLE DUST * € 2,89
De losse, fijne glitters zorgen voor glinsterende highlights op je gezicht, je lichaam of je nagels. Strooi het op je nagellak wanneer deze nog niet droog is, strijk het met een kwast op een willekeurige plek op je gezicht of lichaam of mix het met je bodylotion.

 CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: EYE & LIP POWDER PALETTE * € 5,99
Poedertexturen met verschillende effecten variërend van glans tot hele opvallende glans. De poeder kan gebruikt worden als oogschaduw of als lippoeder. Verkrijgbaar in Dazzle Now Or Never

CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: DAZZLINER * € 3,59
Geschikt om te gebruiken als eye-liner of als toplaag bij je oogschaduw: de vloeibare eyeliner met kwastje bevat extreem fijne glitterdeeltjes. Verkrijgbaar in CO1 Iridescent Eyes.


CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: COSMIC BODY SPARKLE FLUID * € 6,99
De vloeibare textuur bevat glinsterende deeltjes die een stralende glans op je huid toveren. Door de pipet te gebruiken kun je goed doseren hoeveel je nodig hebt.
CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: HOLOGRAPHIC BLUSHING PAPERS * € 2,99
De zachte textuur zorgt voor een frisse teint met een natuurlijke roze kleur op je wangen.

CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: LIP COLOUR * € 4,59
De lipstick met crèmeachtige textuur zorgt voor een prachtige, felle kleur met glinstereffect en het voelt als een waar genot op je lippen. Verkrijgbaar in de kleuren: Eclectie Lilac, Precious Plum, Prismatic Pink, Radiant Red en Bronzed Reflection.


CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: NAIL LACQUER * € 3,59
Een felle glinsternagellak zorgt ervoor dat je nagels extra opvallen – kan solo worden gebruikt, maar ook als top coat. Verkrijgbaar in de kleuren: Rose Quartz, Gem Of Stones en Amethyst.


CATRICE LIMITED EDITION DAZZLE BOMB: GLITTER PEEL-OFF BASE & TOP COAT * € 2,99
Moeite met het verwijderen van je nagellak? Met deze Glitter Peel-Off Base & Top Coat is dat geen probleem meer! Je kunt het ook gebruiken als een verstevigende laag om je nagels te beschermen of als een glanslaag over je andere nagellak.


Ik vind de collectie er feestelijk uit zien door de glitters en de warme kleuren die vaak terug ziet met de feestdagen. Catrice heeft hier zeker goed in ingespeeld en heeft er weer een feestje ervan gemaakt van haar LE collectie. Ik ben vooral benieuwd naar de lipsticks , holographic blushing papers en de losse dazzle dust. Hele leuke collectie / items voor jezelf of om iemand cadeau te doen met de feestdagen. De collectie ligt vanaf december - januari verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Welke item(s) spreken jullie het meeste aan?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig