vrijdag 19 januari 2018

PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION BLUSH FLUSH


Draping - ofwel contouring met een blusher - is momenteel de meest populaire make-uptrend op de catwalks. De Catrice Limited Edtion ‘Blush Flush’ tilt draping naar een hoger niveau. Verschillende texturen en veelzijdige blushtinten om mee te contouren en highlighten zorgen voor een prachtige, trendy teint. Vandaag geef ik jullie al vast een sneakpreview. Kijk je mee?
CATRICE BLUSH FLUSH BUTTER TO POWDER BLUSH * € 3,99
De boterige textuur transformeert op de huid in een prachtige teint met een poederachtige finish. In drie bijzondere en frisse kleuren die zeer goed dekken: Vibrant Pink, Raspberry Sorbet en Peach Parfait.

CATRICE BLUSH FLUSH BLUSHING MOUSSE * € 3,99
Deze mousse biedt een prachtige matte dekking en de sponsapplicator maakt het aanbrengen supergemakkelijk! De mousse is perfect te gebruiken als basis onder poedertexturen. Verkrijgbaar in Orchid, Blushed TANtation en Dusted Rose


CATRICE BLUSH FLUSH CUSHION POWDER CHEEKS * € 4,99

De romige poedertexturen bevinden zich in de dop van deze handige stick. En de sponsapplicator maakt het aanbrengen van je blush wel heel makkelijk. Ideaal voor onderweg. Verbrijgbaar in Tanned Rose en Tawny Apricot.
CATRICE BLUSH FLUSH OMBRÉ BLUSH PALETTE * € 5,59
Het blushpalet met zachte poedertexturen bevat verschillende tinten met effecten die variëren van mat tot glinsterend. Met prachtig kleuroverloop en een scala aan aanbreng mogelijkheden voor een stralende en frisse teint. Verkrijgbaar in Blurred Orange en Vibrant Pink.
CATRICE BLUSH FLUSH FLUID GLOW * € 4,99
De vloeibare textuur geeft je make-up een glanzende finish en is ideaal te doseren door middel van een pipetje. De Fluid Glow kan solo worden gebruikt, maar ook als basis onder je poeder. De glow is een ware must-have voor je make-up collectie. Verkrijgbaar in Eternal Glow.


CATRICE BLUSH FLUSH DOUBLE FACE BRUSH * € 4,99
De dubbelzijdige kwast met synthetische haren is flexibel in te zetten. Met de zwarte zachte haren breng je poeder mooi egaal aan op de huid.


Ik vind het echt een prachtige collectie! Dit is misschien wel één van de mooiste collecties die Catrice de laatste tijd heeft uitgebracht als je het mij vraagt. Het is echt een collectie die met de trend mee gaat. Leuk dat ook deze collectie brushes bevat waarmee je de producten zou kunnen aanbrengen. Ook zien de producten er veel belovend uit. De collectie is vanaf januari tot en met februari te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Zit er wat voor je tussen in deze collectie?
SHARE:

3 opmerkingen

  1. Ben heel erg benieuwd naar alle producten van deze collectie! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten! Die kwasten zien er veelbelovend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De blush palette staat op mijn wishlist....

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig