donderdag 1 februari 2018

MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE


Een trend die dit jaar nog steeds veel terug gaan zien zijn de minimalistische sieraden. Zelf vind ik deze slanke, subtiele sieraden heel erg mooi om te dragen, vooral omdat je ze leuk kunt combineren andere sieraden en je outfit een chique touch geeft. Laatst werd ik benaderd door de webshop Happiness Boutique of ik een sieraad wilde reviewen, dit wilde ik natuurlijk wel. Vandaag vertel ik je er alles over deze ketting die ik uitzocht in hun webshop en laat ik zien hoe ik deze ketting draag. Kijk je mee?Happiness Boutique is een Duitse webshop met allerlei leuke en trendy sieraden. Ik heb het pakketje heel snel (en heel) ontvangen. Het kwam in een prachtig doosje met Happiness Boutique erop. Bij je ketting krijg je een “grandma’s tips on jewerly care” kaartje wat je wel en niet met je ketting kunt doen. De ketting zat goed verpakt in bubbeltjesplastic zodat de ketting niet kan beschadigen tijdens de verzending.Solid Heart Delicate ketting in rosé goud
Eerst was mijn oog gevallen op een ander ketting maar helaas was uitverkocht. Ik besloot veder te kijken in de webshop en opeens viel mijn oog op een rosegouden ketting met een hartje eraan. Dit sieraad is misschien heel simpel, maar ik vind hem daarom ontzettend mooi. Het is natuurlijk niet echt rosé goud maar titanium met daar overheen een laagje rosé goud. Je mag met dit sieraad gewoon zwemmen en douchen zonder dat de ketting er onder lijdt. De ketting is 45,0 cm lang en is 5,0 cm verlengbaar.Een fijne tip van Happiness Boutique is om je sieraden mooi te houden door met een klein beetje tandpasta ze schoon te maken en daarna af te spoelen met water. Zo blijven ze langer mooi! 


Ik mag jullie ook nog eens heel erg blij maken met een kortingscode!
Met de kortingscode allaboutbertina ontvang je 10% korting op jouw bestelling boven de 19 euro tot 1 maart. 

Solid HeartDelicate ketting in rosé goud kost € 18,90 en is te koop in de webshop van Happiness Boutique.

Draag jij wel eens minimalistische sieraden?


                                                                                                                              Dit artikel is in samenwerking met Happiness Boutique
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Ja, eigenlijk draag ik zelfs nooit opvallende sieraden. Deze ketting vind ik erg lieflijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een ontzettend mooie ketting. Ik hou wel van subtiele sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi sieraad! Draag ze zelf ook graag maar ze moeten niet te overdreven zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh die ketting is mooi! Staat je ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. staat je prachtig die ketting, heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kettinkje zeg! Die staat echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie ketting! Heel eenvoudig maar toch sierlijk. staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig