maandag 12 maart 2018

PINK GELLAC LED STARTERSET


Als je mij al langer volgt, weet je dat ik dol ben op nagellak. Zelf gebruik ik verschillende merken voor mijn nagels. Al een tijdje had ik de Pink Gellac LED starterset klaar liggen om voor jullie uit te proberen. Vandaag vertel ik je er alles over met foto’s, how-to-do, swatches en natuurlijk een uitgebreide review! Benieuwd? Klik en lees snel veder!

Met de Pink Gellac Startset heb je alles in huis om je nagels te voorzien van een perfecte gellak manicure. Pink Gellac is het nummer 1 gelpolish merk van Europa en er zijn meer dan 80 verschillende kleuren en finishes verkrijgbaar! Je kunt zelfs er prachtige nail arts mee maken.

Zelf ben ik groot fan van gelnagellak omdat je heel snel en gemakkelijk je nagels kunt voorzien van een kleurtje en vaak blijven gellakjes net wat langer zitten dan gewone nagellak. Nu beloofd Pink Gellac dat je wel 14 dagen kunt genieten van je manicure!

Wat zit er in de doos?
De Pink Gellac LED starterset is tijdelijk verkrijgbaar voor 62,00 inplaats van 125,00.
De set bestaat uit de volgende producten:

– een handleiding
– Base2 (basecoat) 15ml
– kleurlak Color 156 Tropical 15ml
– Ultra Shine (topcoat) 15ml
– flesje cleaner 50ml
– dubbelzijdige vijl
– houten bokkenpootje
– nail wipes
– LED lamp
– 10 remover pockets


Alle producten en de stappen voor het aanbrengen van de manicure vind je aan de zijkant van de doos. Naast de producten zit er ook een ‘Manual’ in de Starter Kit. Dit is een klein boekje waarin duidelijk stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je de nagels moet voorbereiden op de manicure en hoe je de lakjes moet aanbrengen op je nagels. De handleiding is in meerdere talen geschreven ook in het Nederlands. Door de plaatjes en de duidelijk omschrijving kan het bijna niet mis gaan!

Hoe gebruik je Pink Gellac?
1. Breng een dun laagje Base2 aan, houd 1 millimeter afstand van je nagelriemen en hou voor 15 seconden onder de LED lamp.
2. Breng een dun laagje van de kleurlak aan, hou weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou de nagels voor 60 seconden onder de lamp. Herhaal deze stap tot de kleur volledig dekkend is.
3. Breng een dun laagje Ultra Shine aan en houd ook hierbij weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou deze laatste stap 60 seconden onder de lamp. Klaar!

Mijn eerste ervaring:
De eerste keer toen ik mijn nagels lakte kwam ik erachter dat ik veel te veel product had waardoor het gewoon niet mooi en strak werd. Gelukkig was het niet droog waardoor ik het nog gemakkelijk ervan kon krijgen. Een dag later toen ik gedoucht had zag ik dat aan alle kanten de gelnallak los had gelaten. Ik baalde enorm want ik was zo trots op mijn mooie gelakte nagels. Al heel snel had ik door wat het probleem was namelijk dat ik  geen gebruik had gemaakt van de claner om mijn nagels vetvrij te maken. Ik had gewoon nagellak remover gebruikt maar blijkbaar was dat een no-do! Daarnaast had ik een veel te dikke laag van de producten aangebracht op mijn nagels. Toen ik het voor de tweede keer deed ging het een stuk beter. Ik maakte mijn nagels schoon zoals het beschreven stond in de handleiding en bracht elke keer dunne laagjes van de producten aan. Het eindresultaat is dan ook veel mooier en egaler. Ook heb ik het gevoel dat het nu veel beter hecht aan mijn nagels. Tja, dan had ik maar beter de handleiding moeten lezen. Eigen schuld dikke bult!


Conclusie:
Ik ben erg te spreken over de LED starterset van Pink Gellac. Het werkt super makkelijk, snel en het resultaat mag er zeker wezen. De kleur vind ik prachtig! En hij dekt ook nog eens heel erg goed en heeft een prachtige glans. Door de LED lamp harden alle lagen een stuk sneller uit waardoor een complete manicure van de 10 nagels inclusief voorbereiding maar een klein uurtje in beslag neemt. Je nagels zijn direct droog waardoor je gelijk door kunt gaan met wat je wil zonder dat je op moet letten of het wel kan zoals bij gewone nagellak. De LED lamp is heel makkelijk in gebruik, je doet hem aan/uit aan de achterkant en boven op de LED lamp zit een knopje om de lamp te laten branden.  Gellak maakt je nagels steviger waardoor je nagels veel sneller breken/ scheuren en gewoon veel meer aankunnen. Zelf bracht ik eerst de lakjes aan op mijn nagels en deed de duimen apart. Met deze starterset kun je meer dan 40 manicures aanbrengen op je nagels! De set ziet er mooi uit, alles staat duidelijk beschreven, LED lamp is makkelijk in gebruik, de kwastjes lakken heel erg prettig, de kleur dekt in twee à drie laagjes kortom ik ben zeer onder de indruk van deze set!

De startersset is in verschillende varianten verkrijgbaar. Wil je je collectie uitbreiden dan kun je verschillende nagellak(jes) van Pink Gellac voor €15,00 (tijdelijk voor 10,00). Bij Pink Gellac krijg je de 4de kleur gratis! Alle lakjes en benodigdheden vind je in hun webshop!
                                                                                                                                                                     Dit artikel is in samenwerking met Pink Gellac
SHARE:

35 opmerkingen

 1. Hanneke3/12/2018

  Ik vind het helemaal mooi! Ik wil het ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier was ik zo benieuwd naar! Ze hebben ontzettend leuke kleuren! Hoor altijd positieve dingen over dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben echt een enorm aanbod. Ik ga er zeker weten meer bestellen en natuurlijk reviewen. Zeker het proberen waard!

   Verwijderen
 3. Ik heb de starterset ook en ben er heel tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed vetvrij maken van tevoren is het geheim, dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad het grote geheim. Doe je het niet dan pakt de lak gewoon niet en kun je weer opnieuw beginnen.

   Verwijderen
 5. Handig zo'n set waarbij je alles in een keer bij elkaar hebt. Zelf vind ik nagellak aanbrengen superlastig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij deze set is dat zeker niet! Iedereen die het kan en je bent er zo klaar mee. Deze lak werkt zo prettig. Zeker het proberen waard, de set kost wel wat maar uiteindelijk ben je gewoon veel goedkoper uit dan wanneer je gelnagels laat zetten.

   Verwijderen
 6. Wat een mooie set hebben ze! Zo kun je inderdaad lekker aan de slag thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zo eenvoudig. Je hoeft de deur er niet meer vooruit en het bespaard ook nog eens een hoop geld wanneer je zelf je manicure kunt doen. Er zijn zoveel mooie kleuren verkrijgbaar. Ik ga er zeker weten meer lakjes van dit merk kopen.

   Verwijderen
 7. Ik ben echt een ramp met nagellak haha. Dus ik heb het eigenlijk nooit op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes. Bij mij blijft de lak altijd veel te kort zitten. Misschien zou ik het toch eens moeten proberen met een LED lamp

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze nagellak blijft 14 dagen zitten en het aanbrengen duurt helemaal niet zo lang. Ik zou het zeker eens proberen, misschien dat het iets voor je is.

   Verwijderen
 9. Ik ben niet echt een persoon om er zelf mee in de weer te gaan. Ik laat het liever doen voor een optimaal resultaat Top ontdekkign hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit een handige kit, zet er goed uit! Ik kende het merk zelf nog niet maar ik ben wel benieuwd geworden. Zelf hou ik namelijk ook wel van dit soort gel lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik leerde het merk kennen via Instagram.

   Verwijderen
 11. Klinkt goed. En de prijs vind ik meevallen als je ziet wat je ervoor krijgt. Lijkt me vooral heel fijn dat het goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het klinkt inderdaad best duur maar je kunt zo 40 keer de lakjes aanbrengen dus in verhouding valt de prijs best wel mee want je krijgt ook nog veel handige tools erbij waaronder een lamp.

   Verwijderen
 12. Mooi kleurtje! Ik heb laatst de XXL set aangeschaft als verjaardagscadeautje van mezelf, ik vind het super fijn in gebruik! Ben nog steeds kleurtjes aan het proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt mij ook een hele fijne set om te hebben. Voorlopig heb ik eerst voldoende aan deze set maar anders had ik zeker het XXL set aangeschaft. Leuk om te zien dat je net zo enthousiast bent over de producten als ik.

   Verwijderen
 13. Wat een leuk startersetje , ik vind de kleur ook heel erg mooi, precies goed voor aankomend seizoen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had de set al heel lang in huis maar ik wilde wachten tot de lente want ik vind het een beetje gek om met zo'n knal kleur te lopen in de winter. Vind het zelf meer bij het voorjaar en de zomer passen. Maar het is inderdaad een heerlijk kleurtje.

   Verwijderen
 14. Superfijn! Ik heb het ook. Vind het echt superideaal om het zo bij mezelf te doen. Kan echt niet tegen afbladderende nagellak en dat heb je nogal snel als je vaak baby in bad doet enzo... Gellak is echt de oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij deze set ook hebt! Ideaal is dat hè. Ik merk het zelf ook ongedacht het huishouden zoals afwassen blijft de lak muurvast zitten zonder dat het er lelijk gaat afbladderen. Ik vind het zeker een goede oplossing. Zo kun je toch genieten van mooie, gelakte en verzorgde nagels.

   Verwijderen
 15. Mooi resultaat! Ik heb zelf een setje van Mini Macaron! Even oefenen met het aanbrengen in dunne laagjes, maar houdt echt lang!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh dat merk ken ik nog niet. Ga het straks meteen even googelen hahah. Ja dat merkte ik wel, je moet het even in de vingers krijgen en weten hoeveel je van elk product moet gebruiken maar daarna werkt het echt fantastisch.

   Verwijderen
 16. Ik zit er al een tijdje aan te denken om zo'n set aan te schaffen, maar ben bang dat het hier al snel ligt te verstoffen en dat vind ik dan weer zonde haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan hem je zeker aanraden. Ik begrijp wat je bedoelt, dat zou wel een beetje zonder zijn van zo'n kit en van je geld. Misschien dat je iemand in de omgeving hebt die zo'n set heeft die je misschien kunt uitproberen.

   Verwijderen
 17. Ik wissel regelmatig van de manier van mijn nagels te kleuren. Het is heel lang gewoon nagellak geweest maar nu neig ik meer naar de nagelstickers en gelnagels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Zelf wissel ik ook heel erg veel af. Ik moet toegeven dat ik nu ook meer ben van de nagelstickers, nailart en de gelnagels.

   Verwijderen
 18. Ik denk dat ik te lui ben (of eigenlijk heb ik gewoon te weinig tijd ;) Klinkt ook wat positiever. Een regulier lakje en dan nog een topcoat er overheen gaat nog net. Dit klinkt mij al als teveel werk in de oren. Je bent er wel heel enthousiast over (en ik zie hierboven ook enthousiaste reacties) dus misschien zou ik het wel moeten overwegen. Maar liever heb ik dat iemand het bij mij doet, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat ziet dit er tof uit! Vind het veel mooier dan normale nagellak. Ga hier zeker eens naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Qua resultaat is het ook veel mooier. Het is net wat strakker en gladder en glanzender. Je bent er ook veel sneller mee klaar dan wanneer je het doet met gewone nagellak en het blijft ook nog eens veel mooier zitten.

   Verwijderen
 20. Anoniem4/24/2018

  Ik ben ook een grote fan van gel nagellak, mijn nagels worden er zo mooi van en zien er echt fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig