zondag 1 april 2018

CATRICE PROFESSIONAL ARTIST EYESHADOW PALETTE

Het nieuwe voorjaarsassortiment van Catrice ligt weer in de winkels van Kruidvat en Trekpleister.
In het persbericht zag ik heel wat mooie items waar ik stiekem wel heel erg benieuwd naar was, zo ook dit prachtige oogschaduw palette die wel 16 oogschaduws bevat voor minder dan 10 euro. Vandaag vertel ik je er meer over. Kijk en lees je mee?


Dit is denk ik toch wel het grootste Catrice oogschaduw palette die ik in mijn stash heb zitten. Het palette bevat maar liefst 16 poederoogschaduws. Er zitten zowel shimmer als matte oogschaduws in. Je kan dus voor zowel naturel als voor een hele opvallende look gaan. Wat me meteen opviel is dat alle kleuren heel erg goed bij elkaar passen. Normaal heeft een palette of alleen maar matte of shimmer kleuren maar dit palette dus niet waardoor hij gewoon ideaal in gebruik moet zijn omdat je dus nu alles bij de hand hebt om een prachtige look te kunnen maken. De lichte matte kleuren kun je gebruiken als basis voor de ooglook en om te gebruiken voor in de crease. Van mij hadden ze nog paar donkere oogschaduws in het palette mogen stoppen om net wat meer diepte te kunnen geven aan je ooglook maar misschien dat het ook wel wil met deze oogschaduwkleuren. We gaan het zien!

Over het Catrice Professional Artist Eyeshadow Palette:
Het Catrice Professional Artist 010 The Key Piece Eyeshadow Palette zit vol met zestien langhoudende en hooggepigmenteerde kleuren oogschaduw. Dankzij de verschillende kleuren en effecten zijn de mogelijkheden eindeloos! Geen dag hoeft meer hetzelfde te zijn. Probeer elke dag een nieuwe kleur en mix.”

Het Catrice Professional Artist Eyeshadow Palelette zit in een vierkant vormige verpakking.
Hij is gemaakt van zwart stevig plastic en bevat een magnetische sluiting. Erg luxe dat zo’n budget merk werkt met magnetische sluiting, vaak die je dit alleen maar bij wat duurdere producten dus dat vind ik zeker al een leuke toevoeging. Voor de rest is de deksel transparant waardoor je meteen de oogschaduws kunt zien en natuurlijk het logo / naam van het palette. Catrice Professional Artist Eyeshadow Palelette is in één variant verkrijgbaar.

Swatches:1-2-3-4

5-6-7-8

9-10-11-12

13-14-15-16

De oogschaduws laten zich heel makkelijk swatchen en zijn goed gepigmenteerd. Hier en daar zijn ze wel wat korrelig maar het is niet heel storend. Alleen voordat je de oogschaduws aanbrengt kun je het beste wel van te voren je kwast aftikken om fall-out te voorkomen.Tot nu toe positief verrast door dit palette!Meeki eyeshadow base – Prime & perfect.
1 (transitiekleur)
2 (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
15 (in arcadeboog geblend)
5 (arcadeboog)
14 (outer v)
5Shooting Star (bewegend ooglid)

W7 absolute lashes mascara
Kiko 315 Velvet Passion matte lipstick
Conclusie:
Wat een prachtige palette! Jammer dat Catrice niet meer van zulke palettes heeft in haar assortiment. Ik hoop dat Catrice nog meer van zulke palettes binnenkort gaat uitbrengen. Het palette is wel wat duurder als wat we gewend zijn van Catrice maar zeker het geld waard. Je krijgt er 16 prachtige, goed gepigmenteerde oogschaduws voor terug waar je alle kanten mee op kunt. Zeker een aanrader!

Dit palette kun je halen bij Kruidvat en Trekpleister filialen met een groot schap en anders is dit palette ook via de webshop van deze winkels online te bestellen mocht je geen groot schap in de buurt hebben.

Zou jij dit palette kopen?
SHARE:

23 opmerkingen

 1. Anoniem4/01/2018

  Wat een prachtig palette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het palette zeker wel kopen, je hebt er ook een hele mooie ooglook mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Zitten zeker een aantal mooie kleuren tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zitten wel een aantal mooie kleuren in die ik zou kunnen gebruiken. Maar met een aantal weet ik me geen raad. Hoewel jij met die kleur bijvoorbeeld wel een mooie look hebt gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een heel divers palette. Je kunt er zoveel kanten mee op en soms is het gewoon leuk om met verschillende kleuren te experimenteren waarvan je zou denken die nooit te gebruiken.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie kleuren allemaal zeg! Vooral dat rood en groen vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een kleuren zo bij elkaar. Handig, voor iedere gelegenheid wel iets te kiezen.
  Als ik make-up zou gebruiken zou ik hem misschien wel aanschaffen. Om de reden die ik hierboven al had neergezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word altijd heel hebberig van dit soort mooie palletten. Ben alleen bang dat ik niet alle kleuren gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig palette zeg! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog weinig koop van Catrice, maar deze zou ik zeker aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ik vind dit palette er echt goed uitzien! Niet verwacht om heel eerlijk te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi palette en de kleuren kan je gebruiken voor dagelijks ooglooks maken. Alleen mis ik spiegeltje in dit palette.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleuren en daar kun je echt alle kanten mee op, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi palette. Inderdaad jammer dat er maar 1 palette van is. Deze kleuren doen me wel denken aan de natuur met dat groen enzo, zelf draag ik sneller blauw of grijs. Misschien komen er in de toekomst meer kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat Mooi! Zeker op je foto is de pigmentatie goed te zien. Zou dit zeker kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb dit palette nog niet in de winkel zien liggen bij mij. Het zijn wel zeer mooie kleuren. Alleen ben ik geen held in oogmakeup :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik draag eigenlijk nooit oogschaduw en als ik het draag, draag ik grijstinten. Denk niet dat ik dus snel oogschaduw ga halen haha. Het staat je wel erg prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie frisse kleuren! Ik krijg er al helemaal zin in de lente

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige kleuren. Mooie ooglook.Ik zou deze palette zekee kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het een heel mooi Palette met deze aardetinten! Je hebt er een mooie look mee gemaakt ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super mooi palette, en je ooglook is ook erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi palette, deze heb ik nog niet eerder gezien. Mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig