donderdag 26 april 2018

MIJN WEEK X 4 – #1 SUMMER FEELINGS, SCHOOLREISJE, BIRTHDAY

Hebben jullie afgelopen week ook zo genoten van het zonnetje? Het leek weer heel even zomer te zijn in Nederland. Van mij het best nog wel langer zo mogen blijven en het liefst tot september hihi. Ik heb ’t er dan ook flink van genomen maar we waren het mooie weer dan ook zeker nodig want er stonden heel wat leuke dingen op het programma waarbij een zonnetje zeker een must bij was en ik was jarig! Benieuwd welke dingen dit waren en wat ik de afgelopen week gedaan heb? Ik vertel het je allemaal in de eerste mijn week 4x Benieuwd? Klik en lees snel veder!
Maandag stond er weer een stagedag op het programma! Door het zonnetje mochten de kinderen extra lang buiten spelen en kon ik heerlijk van het zonnetje en de blije kinderen op het plein.
Voor de rest was het gewoon een heerlijke, fijne stage dag. In de avond heb ik gekeken naar de finale van Curvy Supermodel samen met mijn zus. Mijn favoriet was Jo-ann en mijn zus was voor Isadee.
Uiteindelijk had mijn zus dus gelijk wie eruit eindelijk zou winnen. Nu moet ik weer iets nieuws zoeken om op de maandag te kunnen kijken hihi. Ik vond het een heel erg leuk programma om te volgen!

Dinsdag ging ik samen met mijn stagegroep op schoolreisje. Niet alleen sommige kinderen was het de eerste keer maar ook voor mij want ik was nog nooit op schoolreisje geweest met een stagegroep dus dat vond ik helemaal leuk! We zijn met twee groepen naar een indoor speelparadijs geweest waar ze lekker konden klimmen en klauteren. We zijn daar de hele morgen geweest en wat heeft iedereen genoten. Naar patat en ijs was het tijd om kwart over één terug te gaan naar school, en waren de kinderen de rest van de middag vrij. Ik ben nog heel even gebleven om het lokaal weer goed te zetten en om nog een aantal dingen voor de volgende dag klaar te zetten en daarna ben ik om half drie naar huis gegaan. Ik weet niet hoe het bij de kinderen zat maar deze juf lag naar thuis komst gestrekt op de bank. Ik was echt dood moe van schoolreisje maar het was zoooó leuk!
Nadat ik weer een beetje bij gekomen was van alles, ben ik nog even naar de stad gegaan om met oranje spullen te kopen voor vrijdag. De rest van de avond heb ik heerlijk serie gekeken op Netflix en ben vroeg naar bed gegaan.

Mijn woensdag begon met veel zenuwen, voor Engels had ik namelijk mijn spreek examen.
Al maanden keek ik hier met tegenzin naar dit moment maar ik moest er toch echt aan geloven.
Mijn presentatie ging over Londen, maar door de zenuwen begon mijn presentatie al niet zo heel erg goed waardoor de rest ook niet ging zoals ik had gehoopt. Ook hadden de zenuwen mij totaal in zijn macht maar uiteindelijk toch nog een 5,5 gehaald. Ik wist vooraf al dat het geen hoog cijfer zou worden omdat ik gewoon geen Engels kan maar toch nog heel erg blij ermee. Omdat ik bijna jarig was en toch nog een ‘goed’ cijfer had gekregen voor mijn presentatie besloten twee vriendinnen (Kimberley en Danique) om mij mee te nemen naar de stad en samen met hun een ijsje te eten om deze twee dingen te vieren. Na heerlijk genoten te hebben van een ijsje op terras was het tijd om naar de gym te gaan. Door alle zenuwen en het oefenen had ik mijn verslag voor keuzendeel niet kunnen afmaken. Maar omdat we onder gym voor ons zelf bezig moesten had ik alle tijd om de laatste opdrachten te maken en het als nog kon inleveren. Hierdoor hoefde ik niet tot vier uur naar school maar tot kwart over twee. Toch wel weer leuk mee genomen en zeker met het heerlijke weer!
’s Avonds heb ik Vampire Diaries gekeken op Netflix die ik inmiddels voor de tweede keer kijk en heb nog even gegamed en geskypet met Kimberley.

Vrijdag was ook weer een bloedhete dag. Normaal zou ik op vrijdag naar school toe moeten maar omdat er overal in Nederland de Koningsspelen waren ging ik naar stage in mijn oranje outfit. Daar hebben we eerst lekker met elkaar ontbeten, gedanst en daarna mochten de kinderen op het springkussen die op het kleuterplein was neer gezet. Nadat de kinderen om twaalf uur naar huis toe gingen heb ik het lokaal opgeruimd en ben daarna ook naar huis gegaan. ’s Avonds besloten we om lekker een patatje te eten bij Macdonalds met het gezin. Voor de rest van de dag heb ik eerlijk gezegd niks gedaan behalve serie gekeken hahah.

En dan was het weekend! Ja, ja zaterdag was het zo ver, ik mocht alweer 21 kaarsjes uitblazen samen met mijn (tweeling) zus. Ook kwam er op mijn blog een winactie online waarbij je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen. Ik had namelijk een poll op Insta gezet met de vraag wat jullie het liefst wilde winnen en het was duidelijk dat jullie dol zijn op MAC lipsticks net als ik. Naar alle felicitatie via sociaal media in ontvangt genomen te hebben, kwam er onverwachtse visie. Het was heel erg gezellig en nadat hun weg waren stonden de volgende visie alweer aan de deur. Het was een hele gezellige dag en heb veel leuke cadeautjes gekregen. Nadat iedereen ’s middags weg was besloten we heel spontaan om uiteten te gaan maar helaas zat alles vol dus besloten we om nog maar een keer naar de Macdonalds te gaan hahah #lekkerdikworden.  Zondag was echt een bijkom dag van alles. Wel heb ik 's middags samen met mijn zus foto's buiten gemaakt. 

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:
  • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen met jullie
  • 4 blijmakers
  • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
  • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven


4 foto’s die ik met jullie wil delen:


Over duidelijk wat jullie graag wilde winnen! hihi


Niet alleen ik maar ook Twin was volop aan het genieten van het zonnetje! <3 

Ik besloot op het laatste moment om toch een leuke winactie te organiseren om samen met jullie mijn 21ste verjaardag te vieren. Dus ik moest mezelf even opofferen om een foto's  te maken in mijn bloedhete slaapkamer voor de winactie hahaha maar dit is hem uiteindelijk geworden!


En ik ontdekte zondag dit lekkere ijs van de Aldi met chocoladesaus, yummie!


4 blijmakers van afgelopen week

  • Eerder vrij zijn van school
  • Ijsje eten in de stad met twee lieve vriendinnen
  • Jarig zijn!
  • Voor het eerst mee op schoolreisje


_________________________________________________________________________________

Hebben jullie ook zo van het weer genoten?


Liefst Bertina
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig