dinsdag 24 april 2018

PREVIEW | CATRICE LIMITED EDITION THE.DEWY.ROUTINE


De populaire 'dewy look' is overal zichtbaar: op de rode loper, bij de internationale modeshows en op social media. Deze trendy make- uptrend, geïnspireerd op een huid die glanst als frisse ochtenddauw, is inmiddels wereldwijd doorgedrongen tot de dagelijkse beauty routine. De Limited Edition “THE.DEWY.ROUTINE.” by Catrice heeft de perfecte producten voor een gezonde, glanzende teint, op elk moment van de dag. Morning Dew, Sunkissed Dew en Midnight Dew – drie looks met drops, poeder en een stick. De collectie biedt daarnaast twee professionele kwasten voor het aanbrengen van de verschillende texturen. Voor een Dewy Look – de hele dag lang! Meer weten over deze collectie? Klik en lees snel veder voor de preview!

CATRICE LIMITED EDITION THE.DEWY.ROUTINE * THE.DEW.MAXIMIZER - €4,59
24/7 dewy met bijpassende highlighter sticks: begin de dag met een frisse glans, in de middag krijgt de huid een zomerse touch en in de avond schitter je met een holo glow. Elke stick geeft een prachtig dewy glanseffect. Gemakkelijk mee te nemen in je tas. C01-C02-C03
CATRICE LIMITED EDITION THE.DEWY.ROUTINE * THE.DEWY.DROPS - €4,59
Drie vloeibare highlighter texturen met dewy effecten, geschikt voor specifieke momenten van de dag: helder voor de ochtend, sunkissed voor de middag en met een intense hologlans voor de avond. Ze kunnen solo of gemengd met een foundation worden gebruikt. C01-C02-C03


CATRICE LIMITED EDITION THE.DEWY.ROUTINE * THE.DEWY.POWDER - €4,59
Ultra-fijne gezichtspoeders in drie versies voor een dewy look: een zachte glow voor de ochtend, een zomers gebruinde glans voor de middag en met sterke holografische effecten voor de avond.
C01-C02-C03
CATRICE LIMITED EDITION THE.DEWY.ROUTINE* FOUNDATION / PRIMER BRUSH - €5,59
Speciale kwast voor het aanbrengen van primer en vloeibare make-up texturen. Ideaal om gericht of all-over te gebruiken. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.
CATRICE LIMITED EDITION THE.DEWY.ROUTINE * PRECISION BRUSH - €4,59
Premium kwast met een specifieke vorm voor het zeer gericht aanbrengen van accenten met verschillende texturen. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.De producten zien er heel erg leuk uit maar of ook deze producten ga kopen? Ik twijfel een beetje! Ik vind de vormgeving van de kwasten er heel erg leuk uit zien maar echt nieuw zijn de producten niet als je kijkt naar de laatste collecties van Catrice. De collectie zal vanaf midden juni tot eind juli verkrijgbaar zijn.

Wat is jouw eerste indruk van deze collectie? 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig