woensdag 2 mei 2018

ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

De laatste maanden worden er ontzettend veel contouring kits uitgebracht. Niet alleen high-end merken maar ook de low-budgetmerken zijn enthousiast over deze trend. Ook de Etos heeft  een aantal van zulke trio's in het assortiment zitten. Deze Etos Shaping & Highlighting Kit leek me het reviewen waard! Benieuwd of deze kit het kopen waard is? Klik en lees snel veder!
Het Etos Shaping & Highlighting Kit bevat een highlighter, contouring powder (bronzer) en een blush. Super handig dat je meerdere producten in één kitje hebt zitten voor onderweg, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat.
De vormgeving van het kitje ziet er prima uit. Het is een zwarte, plastic verpakking met een doorzichtige deksel. Er staat alleen ‘Etos Shaping & Highlighting’ kit op de voorkant, de rest van de informatie vind je op de sticker aan de achterkant. Het Etos Shaping & Highlighting Kit is in twee varianten verkrijgbaar namelijk:
·         001 – Light
·         002 – Medium

Zelf heb ik het kitje in de kleur Light. De Medium variant was uitverkocht en heb ik dus niet kunnen zien hoe de kleuren uit dat palette eruit zien. Maar ik denk dat het een palette is met wat warmere kleuren.


Ook zijn de poeder groot genoeg om er met een kwast in te gaan, zonder dat je een andere poeder raakt. En het kitje heeft nog een smal spiegel in het dekseltje zitten voor een touch-up voor onderweg.

Swatches:


Highlighter – contouring powder (bronzer) – blush

De highlighter en blush bevatten hele fijne glittertjes, maar de bronzer is wel volledig mat. Alle drie de producten zijn goed gepigmenteerd en voelen zacht aan. Je moet wel oppassen met het aanbrengen van de bronzer want deze is wel wat poederig, dus tik je kwast wel goed af voor gebruik.Op de foto heb ik alle producten aangebracht. Laat ik beginnen bij de bronzer. Ik heb daar maar een beetje op mijn kwast gedaan en goed afgetikt voordat ik het product aanbracht. Daarna heb ik goed geblend maar je ziet hem als nog steeds duidelijk zitten. Jammer genoeg vind ik de bronzer net aan de oranje kant.

De blush daarentegen, vind ik wel heel erg mooi. Hij heeft een subtiele roze kleur met kleine glittertjes. De blush is vrij neutraal van ondertoon ( niet te koel en niet te warm) waardoor hij bij iedere huid mooi staat. Ook is hij goed op te bouwen en vervaagd mooi. Wel merkte ik dat hij heel erg poederig was dus ook bij dit product heb ik de kwast goed afgetikt zodat ik niet te veel product zou aanbrengen in één keer.

En natuurlijk de highlighter. Ik denk dat ik die nog het mooiste vind van dit trio. Deze geeft een prachtige satijnen glans. Hij heeft een koele ondertoon maar je kunt hem goed opbouwen en blenden met de andere producten alleen vind ik hem niet zo goed passen bij de bronzer als ik heel eerlijk ben. Eigenlijk vloekt het bij elkaar omdat de bronzer juist heel warm is en deze highlighter juist heel koel. Het is een mooie highlighter, maar ik zou hem eerder gebruiken bij een koele bronzer.

Conclusie:
Ik vind de highlighter en blush heel erg mooi. De bronzer vind ik helaas niet zo goed bij mij passen qua kleur. Hij is gewoon bijna oranje, terwijl de highlighter en blush allebei koeler zijn. Ook vind ik de bronzer veel te poederig waardoor je gewoon veel te veel product hebt waardoor het gewoon een heel heftig effect krijg, gewoon niet mooi! Ik zou het kitje dan ook niet per se aanraden, ondanks de mooie blush en highlighter.


De Etos Shaping & Highlighting Kit kost €6,99 en is te koop bij Etos
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Ziet er mooi uit, alleen jammer van de bronzer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een prachtig palette. Dat is het zeker, ik wil proberen of ik hem kan mixen met een andere bronzer want het is opzich een heel mooi en fijn palette in gebruik.

   Verwijderen
 2. Jammer dat die bronzer zo oranje uitpakt. M'n favoriete contour poeder is van Etos en die is juist heel koel! Jammer dat ze die kleur niet hebben gebruikt voor deze ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik ook nog liggen om te testen en te reviewen dus ik ben benieuwd! Ik vind het zeker jammer maar gelukkig zijn de blush en highlighter wel heel erg mooi dus ik denk dat ik het palette voorlopig blijf gebruiken voor die twee producten maar de bronzer wordt het niet.

   Verwijderen
 3. Heel jammer van de bronzer dat het veel te oranje word na gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig